Skip to content Skip to footer

Yorumlar

5.0
Toplam 72 değerlendirme ortalaması

29 kasımda burun ameliyatı oldum şakir hocaya burnumda sola eğrilik ve kırık vardı en büyük korkum burnumun çok estetikli gibi durması ve farklı bir insan görünümüne girmekti ama 1 ayın sonrasında diyebilirim ki dünyanın en bebeksi en minik ve doğal burnuna sahibim iyi ki diyorum gözüm kapalı sizi öneririm olumlu olumsuz dürüst ve samimi bir şekilde baştan sona yaşayacaklarımı süslemeden bana aktardı tekrar tekrar teşekkürlerimi borç bilirim kendisine 💐🤍

Beyza 17 Ocak 2024
google

Ameliyatımın üzerinden tam 1 yıl geçti , en az on hekimimizle görüştükten sonra Bilge beye ameliyat oldum, çok zor bir düzeltme operasyonu geçirdim ve çok memnun kaldım.

Necdet Okur 16 Ocak 2024
google

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Şakir Bilge Çelik hocamız ile tanıştım. Kendisi alanında uzman, güler yüzlü, açıklayıcı ve ilgili. Aralık ayında rhinoplasti ameliyatı oldum bir ay dolmak üzere sonuçtan çok memnun kaldım, eğer doktor seçimi konusunda henüz karar veremediyseniz sosyal medya hesabını inceleyin kalite ve farkı görebilirsiniz, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Murat Öztürk 22 Aralık 2023
google

Yaklaşık 5 yıl önce burun ameliyatı oldum hocam bu işte 10 numara 5 yıldız herkeze şiddetle tavsiye ederim

Ercan Ozturk 15 Aralık 2023
google

Cok memnun kaldim isinde basarili dürüst biri paraya degil isine önem Veren biri %100 tavsiye ederim

Deniz Akman 26 Ağustos 2023
google

Kulak temizliği için gittik çok tatlı ilgili bi doktor işinde de profesyonel şüphesiz gelebilirsiniz 🙏🏼

Kübra Türk (T.C) 26 Ağustos 2023
google

Allah razı olsun çok iyi bir doktor kulak pisliği için gittim tam dolmuş kulağım duymuyordu açıldı hocam seviliyorsun🤗

UĞUR BAŞGÜL 1 Ağustos 2023
google

Mesleğinin hakkını veren çok başarılı bir doktor

G S 11 Mayıs 2023
google

Really satisfied with the results and the aftercare. Didn’t have pain at all and felt very secure. 🙏🏻

kelly janssen 26 Nisan 2023
google

Also als erstes muss ich sagen, dass alles zu meiner vollsten Zufriedenheit abgelaufen ist , vom Anfang bis zum Ende, sehr zufrieden mit dem Transfer bis zu OP und danach Ich empfehle Ihnen dr Ṣakir in jeder Hinsicht weil er sehr informativ und natürlich sehr nett ist Herṣey için tṣkler hocam 🙏🙏

Hasan Aydın 13 Nisan 2023
google

I recently had a rhinoplasty with Dr. Şakir and am very happy with the result. I liked how during the first consultation Dr. Şakir explained all of the available options and made sure that I understood what to expect during and after the surgery. He patiently answered all of my questions in detail, and I felt confident in his expertise. On the surgery day, Dr. Şakir was very attentive and made sure that I was comfortable. Even though my case was more complex than usual, everything went smoothly. After the surgery, Dr. Şakir provided clear instructions on how to avoid complications, and if I have any problem during recovery, he was always there to help. He speaks English very well and explains everything thoroughly. The staff at his clinic is also very pleasant and welcoming. Dr. Şakir is a true professional. I can't recommend him enough.

Ibragim Vykov 1 Mart 2023
google

Harika bir doktor

fadime pehlivan 19 Aralık 2022
google

Yaklaşık 3 hafta olucak benimde amelyatım hiç ağrı sızı çekmedim herşey söylenildiği gibi oldu iyi sonuçlar aldım öncelikle şakir hocama ve ekibine de ayrıca teşekkürler ederim 🙏

Murat Dalar 1 Aralık 2022
google

Rinoplasti için başvurduğumuz da çok ilgilendiği ve ameliyat sürecinden sonra da bizimle çok ilgilendi herşey için teşekkür ederim

Alp Özbaş 30 Kasım 2022
google

20 gün önce dr şakir beye rinoplasti ameliyatı oldum sonuçtan ve doktorun ilgisinden çok memnun kaldım kendisine teşekkür ederim.

ŞAHİN SAĞCAN 28 Kasım 2022
google

Cok bilgili bir doktor tavsiye ediyorum Hangisi daha

Rukiye Kaş 23 Kasım 2022
google

Memnun kaldık Tavsiye ederiz

ABDÜL MUHSİN KAŞ 22 Kasım 2022
google

hiçbir sorun yanıtsız bırakılmıyor, ilgi ve alaka her şey mevcut. çok memnun kaldık, teşekkür ederiz her şey için.

Y G 22 Kasım 2022
google

The best doctor in the world! I had a revision surgery with him and I didn't even dream of the result. A doctor with magic hands, warmest recommendation!!

Sandra Sandra 23 Ekim 2022
google

rinoplasti olmayı çok istiyor ama korkuyordum, endişeleniyordum Şakir hocama muayene oldum o kadar güzel ilgilendi ki daha önce kendisiyle ilgili hep iyi şeyler duymuştum zaten ve 6 ay önce ameliyat oldum ameliyat sürecinde de sonrasında da çok güzel ilgilendi her şey için kendisine çok teşekkür ederim. Iyiki varsınız hocamm😊

Yesim Zorca 21 Ekim 2022
google

Küçüklüğümden beridir burnumda aşırı eğrilik olduğu için nefes alamıyordum.Kemik gelişimi tamamlanmadığı için en erken 18 yaşımda ameliyat olabilirdim.Geçtiğimiz sene çok araştırmadan devlet hastanesinde bir doktora ameliyat olacaktım ama covid testi pozitif çıktığı için ameliyatım iptal olmuştu.İyi ki test pozitif çıkmış çünkü başka bir doktor benim aşırı travmatik burnum için Şakir Bey'in uğraştığı kadar asla uğraşmazdı.Diş teliyle beraber sorunsuz bir şekilde ameliyat oldum.Ameliyatımdan sonra ağrı ve morluk olmadı.Burnumun ameliyattan sonraki hali beni çok mutlu etti.Şakir Bey'e gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz çünkü emin ellerde olacaksınız.Kendisine ve ekibine hayatımın sonuna kadar minnettar kalacağım.

Mert Kürşat 21 Ekim 2022
google

Rinoplasti ameliyatım için Şakir beyi tercih ettim Kendisi tecrübeli ve hastaları ile çok ilgili bir doktor Hiç tereddütsüz tercih edebilirsiniz

T Kaş 10 Ekim 2022
google

I want to thank Şakir Bey for his professionalism. The result exceeded all my expectations. My nose has bothered me since childhood. During the consultation, the doctor explained everything to me in detail and answered all my questions. It is immediately clear that Şakir Bey cares about his patients. I also want to note that Şhakir Bey pays attention not only to beauty, but first of all to health. I will definitely contact you again!

wer 1988 5 Ekim 2022
google

Kızımın rinoplasti ameliyatını Şakir Bey yaptı. Kendisini herkese tereddütsüz tavsiye ederim. Gerek insanlığı gerek doktorluğu bizi çok mutlu etti ve şifa verdi. Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum

Gülsen Tuğcan 3 Ekim 2022
google

Şakir bey,benim gibi bu tur opersayonlarda tedirgin olanlar için gerçekten bir numaralı adress diye bilirim..Gerçekten ameliyat öncesi sizinle her şeyi seffaf bir şekilde paylaşan,gerçekçi ve ne istediğinizi gerçekten anlayan bir doktor..Şakir beyi keşf etmeden önce gorüştüğüm doktorlar bana gerçekçi gelmedi ve bu tur operasyonlar şansa bırakılmamalı..kendisine burun estetiği amelyatı oldum sonuçtan çok çok memnunum..yüzümle alakalı bir kaç operasayonuda kendisine yaptırmayı düşünüyorum.Teşekkürler Şakir bey..

alisa orhon 3 Ekim 2022
google

Bir hafta önce rinoplasti ameliyatı oldum Şakir Bey’e. Kendisi hem insan hem de doktor olarak harika birisi. Hastasıyla iletişimi çok kuvvetli, her şeyi rahatça sorabiliyor ve cevabını alabiliyorsunuz. Ameliyat da dahil her süreçten çok memnun kaldım ve hiçbir zorluk yaşamadım. Kesinlikle Şakir Bey’i tavsiye ederim. Tekrardan çok teşekkür ederim iyi ki varsınız doktorum😊

Tuğba Irmak 3 Ekim 2022
google

2016 yılında Şakir beye burun ameliyatı oldum . Kendisine çok soru sorup sık bogaz etmeme rağmen beni özenle karşıladı.ben söylemeden kimse ameliyat olduğumu anlamiyor bile kendisindem çok memnun kaldım Allah izin veririrse bu sefer de kardeşim ameliyat olacak.yine tercihimiz Şakir Bilge Çelik…

Selma Selma 16 Eylül 2022
google

Çok başarılı bir cerrah. Çok disiplinli ve özverili çalışıyor. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum.

Serap Güner 10 Eylül 2022
google

Hem eşimin hem de kız kardeşimin burun estetik ameliyatını gerçekleştiren Dr. Şakir Bilge Çelik Beye çok teşekkür ederim. İlgisi, bilgisi, tecrübesi ve güler yüzü ile kendisini tek geçerim.

ismail yılmaz 10 Eylül 2022
google

Doktor Beye tam 12 yıl önce burun estetiği yaptırmıştım. Burnumdan çok memnunum ve 12 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. Burun estetiği için kendisini şiddetle tavsiye ederim.

Bir hafta önce ameliyat oldum , çok memnunum hiç ağrım olmadı çok güzel ilerliyor süreç , tavsiye ediyorumm

Doruk Çetin 7 Eylül 2022
google

I had a liplift surgery with doctor Celic and he was first of all very kind and helpfull. Second of all he knows facial surgery very well and could answer my questions in a way that I understood him. I am a week post op tomorrow, and when I have any questions he answer and help me fast and with kindness. I am going back to him to fix my broken nose. 🥰

Ida Johansen 7 Eylül 2022
google

KBB, Plastik Cerrahi ve Estetik açısından mükemmel bir doktor. Gözünüz kapalı güvenebilrisiniz.

CEMŞİD ALİM 26 Ağustos 2022
google

Çok sevgi dolu, hastasıyla birebir ilgilenen, merhametli, mükemmel bir doktorsunuz. Her şey için teşekkür ederim. Ameliyattan sonra rahat nefes alabilmenin mücezeliğini yaşıyorum

Özlem Kardaş 20 Ağustos 2022
google

Doktor bey ameliyat öncesi yaşayacağım her şeyi dürüstçe benimle paylaştı ve sonrasında da bana destek oldu. İşinde gayet başarılı biri olduğu için gönül rahatlığıyla herkese öneriyorum.

Hilal Demir 16 Ağustos 2022
google

Şakir hocama 6 yıl önce burun estetiği ameliyatı yaptırdım. Şakir hocam hem ameliyat öncesi hem ameliyat sonrası çok alakadar oldu. Burnumdan çok memnunum. Şakir hocama burdan da teşekkürü bir borç bilirim. Endişesiz tercih edebilirsiniz.

Rukiye Kuru 16 Ağustos 2022
google

Burun ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren doktoruma çok teşekkür ederim

Handan Timur 15 Ağustos 2022
google

Kelimenin tek anlamıyla mükemmel. Başarılar diliyorum.

Cemil Mahalleli 14 Ağustos 2022
google

10 ay önce Şakir beye rinoplasti ameliyatı oldum . Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı burnumu tam istediğim gibi doğal ve güzel yaptı . İyi ki ona ameliyat olmuşum zaten başka kimseye güvenip ameliyat olamazdım .Çok ilgili işinde çok başarılı bir doktor .kendisine çok teşekkür ediyorum işinde böyle güzel kbb doktorları umarım artar . Şakir beyi herkese tavsiye ediyorum .

Esra Nur Okyay 13 Ağustos 2022
google

Şakir bey 3 ay önce olmaktan çok korktuğun rinoplasti ameliyatımı yaptı ameliyat süreci öncesi ve sonrası genel olarak çok iyi geçti teşkkr ederim

Hasibe Tetik 13 Ağustos 2022
google

Dr şakir bilge bey bana yaptığınız amelitattan çok memnunum teşekkürler başarılar

Asuman Can 13 Ağustos 2022
google

Birçok doktora gittim ama sorularımın cevabını bu kadar net veren, önerileriyle ufkumu açan ve ilgi alakasından gerçekten memnun kaldığım doktor Şakir bey oldu bundan sonra başka bir adrese gideceğimi sanmam 🙂 çok teşekkürler

Nisa Rumeysa Altunok 13 Ağustos 2022
google

ilgi,güler yüz,saygı ve sevgi çerçevesinde sağlığınızı kendi sağlığı gibi gören bir ekip ve işinin gerçek anlamda ehli bir doktor tanımak istiyorsanız gitmeniz gereken tek adres bu klinik

Anıl İncesu 13 Ağustos 2022
google

İlk başlarda korkmuştuk ama daha sonra sayın DR. ŞAKİR BİLGE ÇELİK verdiği güvenle o korkumuz da yendik herkese tavsiye edeceğim yer her şey için teşekkürler

Ahmet Abay 13 Ağustos 2022
google

Çok güler yüzlü işini iyi yapan nadir cerrahlardan.Uyku abnesi rahatsızlığından enişteme şifa bulmasını sağlayan doktordur. Kesinlikle düşünmeden kendinizi emanet edebilirsiniz. Ayrıca iyi bir rinoplasti uzmanıdır.

Ali Berat 07 13 Ağustos 2022
google

Şakir bey çok ilgili güler yüzlü bir hekim bugün muayene oldum çok memnun kaldım hiç düşünmeden şakir beyden randevu alabilirsiniz

Havile Özdoğan 13 Ağustos 2022
google

Burun ameliyatımı yapan mükemmel bir Dr beklediğimden de çok iyi bir operasyon geçirdim her konuda çok yardımcı oldunuz hocam ellerinize emeğinize sağlık herkese şiddetle tavsiye ederim 🤗

melek izci 13 Ağustos 2022
google

Kızımın burnu için başvurduk. Çok ilgilendi her ayrıntıyı detaylı olarak anlattı. İçimiz rahat bir şekilde yaptırmaya karar verdik. Sonuç mükemmel. Kızım ve biz yapılan işlemi çok çok beğendik. Rahatlıkla gidip herşeyi sorabilirsiniz. Tekrar doktor beye çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim. Kolay gelsin 😊😊💐

Şehinaz Demir 13 Ağustos 2022
google

Valla hocam ellerinize sağlık hep istediğim burnu sağladı uyku apnem horlamam yok artık. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

Alper Sencan 12 Ağustos 2022
google

Çok ilgili ve bilgili bir doktordur.. Duymayan kulaklarım duyar oldu.. Burun ve gözaltı sorunlarımı içinde randevu oluşturdum..

ÖZGÜR TRAVEL 23 Haziran 2022
google

Doktor Şakir beye ilgi ve alakası dan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Alanında uzman hastalarıyla yakından ilgilenen bir doktor gönül rahatlığıyla gidip tedavi olup guvenebilir siniz.

Nergiz Üren 10 Mayıs 2022
google

Gerçekten harika bir doktor iyiki geldim çok memnun kaldım teşekkür ederim saolun hocam

özgür keser 29 Mart 2022
google

Şakir beye rinoplasti ameliyatı oldum. İlk başlarda çok korkuyordum. Ama Dr. Şakir beyi tanıdıktan sonra korkularımın yersiz olduğunu anladım. İyi ki tanımışım. O kadar titiz ve ilgiliki işiyle… Teşekkürler hocam.

Dr.Şakir bey göz kapağı estetiği mi çok güzel yaptığı için ve olağanüstü rahatım şu anda kendisine çok teşekkür ediyorum başarılarının devamlı olmasını temenni ediyorum.

Leman Simsek 23 Ocak 2022
google

İşinin ehli,kendini sürekli yenileyen,etik çalışan ,titiz bir hekimdir Tedavim süresince cok ilgiliydi.Gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

Beyza Bir 22 Ocak 2022
google

İşinin ehli, güler yüzlü hocam. Gönül rahatlığı ile muayene olabilirsiniz. Uzun zamandır hastasıyız.

Furkan Erkaya 27 Aralık 2021
google

Bize Ulaşın

Ücretsiz Ön Görüşme

Kulak, Burun ve Boğaz konularıyla ilgili herhangi bir soru, talep veya görüşünüz varsa, lütfen iletişim bilgilerimizi kullanarak bizimle iletişime geçin. Size en hızlı şekilde geri dönüş yapmaktan memnuniyet duyacağız.

tr_TR